Rólunk

Célunk a család nevelési kompetenciáját megtartva lehetőséget adni a családoknak arra, hogy a szülők lelkiismeret-furdalás nélkül vállalhassanak munkát, nyugodtan intézhessék mint hivatalos, mint magán jellegű ügyeiket, miközben a családi napköziben biztosítjuk gyermekeik számára a stabil, kiegyensúlyozott hátteret.

Tudjuk, hogy a kisgyermekek idegrendszere rendkívül plasztikus, a kisgyermek jól fejleszthető. Azonban kutatások igazolták, hogy a nem tudatosan fejlesztett, érzelmi biztonságban élő gyermekek iskolás korukban gyorsabban fejlődnek, mint fejlesztett társaik, akiknek korai gyermekéveiben nem adatott meg a biztonság érzése. Valaha mindenki tudta, hogy hogyan lehet dúdolókkal, mondókákkal, göcögtetőkkel, lovagoltatókkal játszani egy kisgyermekkel. Ez az, ami valójában fejlesztő, játékos, ritmikus, miközben testi-lelki kapcsolatot hoz létre és kimunkálja az érzelmi biztonságot. Ezt nyújtja a Baby Parkoló. A mindennapi tevékenységek során hangsúlyozzuk a mese és a játék fontosságát, gondoskodunk az életkori sajátosságoknak megfelelő műveltségtartalmak közvetítéséről. A személyesség és biztonság érzését a Baby Parkoló Családi Napközi környezete tükrözi, így közvetíti a pozitív énképet, erősíti az egyéniséget, fenntartja az otthonosság érzetét, felkelti a társas érdeklődést. A családi napközinkben dolgozó gondozóink kreatívak, birtokolják az empátia, megértés képességeit, jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

A Baby Parkoló Családi Napközi 20 hetes – 3 éves gyermekek számára nyújt életkoruknak megfelelő nappali felügyeletet, gondozást, a szülők munkaidő-beosztásához rugalmasan igazodva.

  Baby Parkoló Gyermekfelügyelet Nonprofit Kft.  Minden jog fenntartva.
Php powered